Sivut

lauantai 1. tammikuuta 2011

Muistoja vuodesta 2010

Vuosi 2010 on nyt jätetty taakse. Toivottavasti vuodesta 2011 tulee vähintäänkin yhtä monimuotoinen kuin edellisestä ja toivottavasti onnistun pitämään lupaukseni. Nyt on kuitenkin vielä kerran aika palata vuoteen 2010 ja tehdä katsaus siitä, mitä kyseisestä vuodesta jäikään mieleen.

-Kihlautuminen maaliskuussa
-Messumatka Baltiaan huhtikuussa - uusien maiden listalle nousivat Latvia ja Liettua
-Green Dayn supermahtava keikka kesäkuussa - en edellenkään osaa kirjoittaa siitä mitään kunnollista keikkaraporttia
-Runsasluminen ja pakkasilla höystetty talvi sekä pitkä, lämmin ja sateeton kesä
-Elämänsuunnan löytyminen kun palasin opiskelemaan sinne, mistä vuonna 2006 lähdinkin

Loppupeleissä siis aika hiljainen vuosi ollut, mutta kuitenkin antanut niin paljon.

Uutta vuotta otettiin vastaan Juhon kanssa ihan kotosalla. Mässättiin kunnolla, käytiin keskiyöllä ihastelemassa hetken verran raketteja ja pidettiin jo perinteeksi muodostunut leffamaratonimme. Tämänkertainen maraton koostui neljästä elokuvasta:
The Boondock Saints
The Swamp Thing
Se7en
Helsinki Napoli All Night Long
Boondock Saints oli oikein hyvä valinta avausleffaksi, vaikkakin omaan makuun se eteni joissakin kohdin vähän turhan nopeasti. Swamp Thing taas oli vaihtoehtoisesti täyttä kuraa, melkein harmittaa että sen parissa tuli vietettyä reilu puolitoista tuntia. Se7en oli jopa parempi kuin aiemmalla katselukerralla, siinä on trilleri, joka kannattaa oikeasti katsoa. Ja sitten loppuun kotimaista - alku rullasi hyvin eikä lopussakaan nyt niin valittamista ole, tosin lopussa henkilövalikoima oli niin suuri, että väksinkin niissä meni vähän sekaisin. Sellainen uusi vuosi meillä, millainen teillä?

Ei kommentteja: